Reserveringsaanvraag vakantiehuis Villejaleix

Wij vinden het fijn dat u ons vakantiehuis Villejaleix wilt reserveren! Als u onderstaand formulier in zou willen vullen en wilt verzenden? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Reserveringsaanvraag vakantiehuis Villejaleix voor de volgende periode

  van tot

  Naam:

  Adres:

  Postcode en woonplaats:

  Telefoonnummer:

  e-mailadres:

  Aantal personen:

  Eventuele opmerkingen:

  Hieronder nog wat praktische informatie:

  De huurprijs voor vakantiehuis Villejaleix per week is € 865,- voor het woonhuis. Het woonhuis is geschikt voor maximaal 5 personen. Het bakhuisje kan alleen in combinatie met het woonhuis gehuurd worden en kost € 155,- per week. De totale huurprijs voor 8 personen is € 1020,-.

  Wij verhuren onze woningen in het hoogseizoen alleen per week.

  U kunt de vakantiewoning betreden vanaf zaterdag 16.00 uur en wij willen u vragen de woning te verlaten op zaterdag om 10.00 uur.

  De huurprijs is inclusief opgemaakte bedden, twee sets handdoeken per persoon, keukendoeken en afwasbenodigdheden, een hoeveelheid stroom (Kwa) per dag, toeristenbelasting, verwarming en hout voor de houtkachel in de koude periodes en de eindschoonmaak. De borg bedraag € 150,- en deze wordt afzonderlijk gefactureerd. 

  Wij raden u aan om de algemene voorwaarden door te nemen, alvorens een reservering te plaatsen. Dit voorkomt miscommunicatie.

  Vakantiehuis Villejaleix