Algemene voorwaarden

Indien u een huis huurt via vakantiehuizen midden Frankrijk (Gîtes de Bonsejour), dan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Wij verzoeken u deze door te nemen, alvorens u een reservering plaats. Indien u vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Reservering en aanbetaling

Reservering en aanbetaling: Na het online invoeren van uw reservering, sturen wij binnen één werkdag een mail met een bevestiging en een verzoek tot aanbetaling. U dient 30% van het totaalbedrag als aanbetaling te voldoen om uw reservering definitief te maken. Zodra de aanbetaling is ontvangen, reserveren wij de door u gekozen periode in ons boekingssysteem.

Huurperiode: In het hoogseizoen is de minimale huurperiode één week, van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 10.00 uur. Buiten het hoogseizoen zijn flexibele huurperiodes mogelijk.

Betaling: De aanbetaling van 30% van het totale huurbedrag dient binnen een week na de reservering te worden betaald. Het totaalbedrag van uw verblijf dient uiterlijk zes weken voor aanvang van uw verblijf te zijn voldaan. Na ontvangst van het totaalbedrag sturen wij verdere reisgegevens en maken wij een afspraak voor sleuteloverdracht, die indien gewenst ook contactloos kan plaatsvinden.

Waarborgsom: Voor het gebruik van een vakantiehuis vragen wij een waarborgsom van € 150,-. Deze dient uiterlijk een week voor aanvang van het verblijf te worden betaald. Na uw vertrek ontvangt u deze waarborgsom binnen 1 week terug, na aftrek van eventuele kosten zoals verwarmingskosten, breuk of beschadiging.

Annulering

Annulering: U kunt uw definitieve boeking niet kosteloos annuleren. De annuleringskosten zijn afhankelijk van het tijdstip van annulering:

  • Bij annulering 3 maanden voor aanvangsdatum ontvangt u 50% van uw aanbetaling retour.
  • Bij annulering 2 maanden voor aanvangsdatum ontvangt u 30% van uw aanbetaling retour.
  • Bij annulering 1 maand voor aanvangsdatum wordt geen bedrag geretourneerd, inclusief het eventuele betaalde restant van de reissom. Annuleringen dienen schriftelijk te worden ingediend. Wij raden aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeraar.

Internet: Het gebruik van het netwerk mag nooit in strijd zijn met de lokale wet- en regelgeving. Bij beschikbaarheid van een (draadloze) internetaansluiting in het vakantiehuis gelden strikte regels, zoals het verbod op illegaal downloaden of streamen. De huurder is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het eigen internetgebruik en eventuele boetes.

Toeristenbelasting: De toeristenbelasting is inbegrepen in de huurprijs en wordt niet apart gefactureerd.

Elektriciteit: 15 Kwh per dag is inbegrepen in de huurprijs. Meerverbruik wordt verrekend met de borg.

Septic tank: Chemische middelen zijn verboden voor gebruik in de septic tank.

Gebruik BBQ: Het gebruik van een BBQ is toegestaan, tenzij de brandweer dit verbiedt vanwege droogte in het gebied.

Roken: Roken is niet toegestaan in de vakantiehuizen, behalve op het terras. Wees zorgvuldig met het afval van tabak.

Energie: Gas, water en elektra zijn inbegrepen in de prijs, mits een normaal verbruik. Meerverbruik wordt achteraf in rekening gebracht.

Schoonmaak: Laat het vakantiehuis netjes achter en meld eventuele schade bij de verhuurder.

Huisdieren: Het meenemen van huisdieren is toegestaan na overleg. Huisdieren zijn alleen toegestaan op de beneden verdieping en mogen niet op het meubilair.

Maximaal aantal personen: Het maximum aantal personen mag niet worden overschreden zonder toestemming van de verhuurder.

Controle inventaris: Controleer de inventaris bij aankomst en meld eventuele schade binnen 24 uur.

Aansprakelijkheid: De huurder is aansprakelijk voor de woning en alle zaken die tot het gehuurde object behoren.

 

Mocht u naar aanleiding van deze algemene voorwaarden vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons altijd een bericht sturen middels ons contactformulier

Algemene voorwaarden voor het huren van een vakantiehuis