Gîtes de Bonsejour

De vakantiehuizen van Gîtes de Bonsejour, zijn zorgvuldig door ons geselecteerd op kwaliteit, hedendaags comfort en ligging. De huizen liggen allen midden in het groene hart van Frankrijk, de Auvergne en de Allier.

Wij verhuren namens de eigenaren hun vakantiehuis omdat zij u ook willen laten genieten van de rust, de ruimte en de prachtige natuur die de Auvergne en de Allier te bieden heeft. En waar kunt u dat beter doen dan in één van de vakantiehuizen van Gîtes de Bonsejour? Een vakantiehuis dat als uw thuis in Frankrijk aanvoelt!

Als u gast bent van Gîtes de Bonsejour dan heeft u altijd mensen in de buurt die u kunnen helpen. Wij helpen u graag met vragen over de omgeving of bezienswaardigheden. Of als u hulp nodig heeft voor een afspraak te maken, bijvoorbeeld met een dokter of als u autopech heeft. Wij zijn altijd in de buurt en zullen er alles aan doen om u te helpen en u een fijne vakantie te bezorgen! De naam Gîtes de Bonsejour zegt het al, een fijn verblijf!

Wilt u meer informatie over een huis, de omgeving of heeft u een andere vraag? U kunt ons altijd een bericht sturen via het contactformulier. Natuurlijk geheel vrijblijvend!