Vakantiehuis Pilard ( 2 persoons vakantiewoning / huurprijs € 525,- per week )

Zoekt u rust en ruimte? Houdt u van wandelen, zwemmen, vissen, fietsen of golf? Dan is dit de ideale plek voor u! Pilard is een paradijsje met een fantastisch uitzicht! Het ligt op 1 ha. grond en heeft een eigen toegangsweg.

Liefhebbers van rust en wandelen vinden hier een ideale plek. Maar voor een actieve vakantie zijn er voldoende mogelijkheden in de omgeving: kanovaren, paardrijden, deltavliegen, parapenten etc.

Omgeving

De hoofdstad van de Auvergne, Clermont-Ferrand en de steden Vichy, Riom, Montluçon, Moulins en Aubusson liggen op maximaal 1 uur rijden. Evenals het nationaal park van de Auvergne met zijn vele vulkanen en het themapark Vulcania.

Gîte Pilard

Pilard is een oude boerderij, gelegen op een hoogte van 650 m., waardoor u een  prachtig uitzicht heeft op een uitgestrekt heuvellandschap. Op het ruime terrein van Pilard staan twee huizen: de boerderij (Pilard 1) en de gîte (Pilard ). Beide huizen liggen weliswaar op hetzelfde terrein, maar volledig vrij van elkaar, met elk eigen terrassen. Op de foto’s in de foto galerij kunt u duidelijk het terrein zien. Rechts is de hoofdwoning (Pilard 1) en links is de gîte Pilard.

De gîte is met veel zorg en liefde gerenoveerd: vroeger was dit het huis van de arbeider van de boer en werd de zolder gebruikt voor hooi-opslag. Op de plaats van de badkamer was een smederij/bakkerij. In de keuken is dit nog te zien. De schuren van het complex bevinden zich grotendeels nog in oude staat en bevatten schatten uit het verleden.

De huurprijs voor vakantiehuis Pilard is € 525,- per week. Deze huurprijs is inclusief opgemaakte bedden, twee sets handdoeken per persoon, keukendoeken en afwasbenodigdheden, een hoeveelheid stroom (Kwa) per dag, toeristenbelasting, verwarming in de koude periodes en de eindschoonmaak. De borg bedraagt € 150,- en deze wordt afzonderlijk gefactureerd.

Opmerking:

De boerderij, Pilard 1, wordt wel regelmatig door de eigenaar bewoond, maar het kan dus ook zo zijn dat u alleen gebruik maakt van het terrein. Bij uw reservering kunt u natuurlijk altijd van te voren informeren of u het terrein alleen tot uw beschikking heeft of dat de eigenaren ook aanwezig zijn.

Adres:

Vakantiehuis Pilard
Lieu-dit Pilard
63390 Gouttières

Google maps

RESERVEREN KAN VIA DEZE LINK

Details

Prijzen beginnen bij: 75 per nacht

Beschikbaarheid