Verscholen in de bossen ligt vakantiehuis la Virade

Vakantiehuis la Virade ( 6 persoons vakantiewoning / huurprijs € 765,- per week )

Voor wie echt toe is aan een stukje Auvergne en op zoek is naar rust en stilte, dan is deze vakantiewoning de ideale basis voor een heerlijke vakantie in onze prachtige regio! Verscholen in de bossen van de Gorges de la Sioule, ligt onze vakantiewoning. Vakantiehuis la Virade is geschikt voor 6 personen.

Privacy

Ons vakantiehuis heeft een mooi,  zonnig terras waar u kunt genieten van de geluiden van de natuur, waardoor u helemaal tot rust kunt komen. Het huis staat aan een doodlopend weggetje. Dit houdt in dat er bijna geen verkeer is. Slechts een enkele wandelaar. Dit staat garant voor een heerlijk gevoel van privacy, ruimte, vrijheid en rust en dat in een prachtige omgeving. De woning ligt wat hoger, wat u vanaf ons terras, een prachtig uitzicht geeft over de Gorges de la Sioule en het aangrenzende heuvellandschap.

En is het u toch te rustig? Geen nood! Want op een afstand van 800 meter treft u al het eerste restaurant aan. En op 3 km is de verhuur van elektrische mountainbikes en kano’s. Voor wie echt naar actie en avontuur op zoek is, dan is er de Via Ferrata.  

Spreekt dit alles u aan? Dan verwelkomen we u graag in ons huis. We hebben daar met ons gezin prachtige fijne, leuke en warme momenten beleefd en wij willen u graag mee laten genieten van onze prachtige plek!

Indeling:

Ons huis heeft een grote woon- en eetkamer en een mooie open keuken. Op de begane grond is de badkamer met toilet en een apart toilet (gerenoveerd in 2024). Op de eerste verdieping zijn de slaapkamers. Er zijn geen afwasmachine en wasmachine aanwezig.

De huurprijs per week, zaterdag 16.00 uur – zaterdag 10.00 uur is € 765,- . Deze huurprijs is inclusief opgemaakte bedden, twee sets handdoeken per persoon, keukendoeken en afwasbenodigdheden, een hoeveelheid stroom (Kwa) per dag, toeristenbelasting, verwarming en hout voor de houtkachel in de koude periodes en de eindschoonmaak. De borg bedraag € 150,- en deze wordt afzonderlijk gefactureerd. 

*In ons vakantiehuis is geen Wifi en geen satellietontvangst, maar u heeft wel een goed mobiel bereik.

Adres:

Vakantiehuis la Virade
la Virade (Gorges de la Sioule)
63560 Servant

Google maps

RESERVEREN KAN VIA DEZE LINK

Details

Prijzen beginnen bij: 110 per nacht

Beschikbaarheid